Hala Polárka ve Frýdku-Místku se otevírá!

Hala Polárka ve Frýdku-Místku se otevírá!

Publikováno: Út, 09.12.2014

A je to tady ! S radostí oznamujeme všem budoucím návštěvníkům a uživatelům, že hala Polárka otevře své brány ve druhé polovině prosince.

Generální dodavatel stavby podle plánu dokončil své práce a nyní se vstupuje do druhé etapy, která zahrnuje vybavení interiérem, navigačním systémem, zamrazení ledové plochy či zaškolení personálu. Budou také probíhat komplexní zkoušky všech systémů. V následujícím dnech a týdnech budeme dílo od dodavatele postupně přebírat a připravovat se na tolik vytoužený startovní výstřel. Dočkat se svého domovského stánku nemohou především frýdeckomístečtí hokejisté. Ti se v Polárce rychle zabydlí, hned rozjedou maraton tréninků a mistrovských utkání a jistě uvítají podporu co největšího počtu fanoušků.

První oficiální akcí konanou v hale Polárka bude v neděli 21.12.2014 od 17 hod. mistrovské utkání 2. hokejové ligy, kdy HC Frýdek-Místek přivítá HC Techniku Brno. Připraven bude bohatý doprovodný program a soutěže.

Přijdete si zahrát i badminton, nebo si zastřílet do moderně vybavené střelnice. Novinky sledujte na webu www.hala-polarka.cz, nebo na jejím facebooku.

Zdroj: Bc. Vít Stránský, Sportplex Frýdek-Místek, s.r.o.