Foťte jinak, foťte lépe

Foťte jinak, foťte lépe

Publikováno: Po, 05.05.2014

Letos poprvé můžete objevit kouzlo fotografování. Beskydské informační centrum Frýdek-Místek totiž připravilo tématický Den s průvodcem – s fotografem.

Můžete se zdokonalit ve fotografování přírody, kdy se v sobotu 31. května 2014 setkáme v Malenovicích u Obecního úřadu na akci Beskydy objektivem aneb foťte jinak, foťte lépe. Pro ty, co spíše chtějí fotit památky, je připravena akce Frýdek-Místek objektivem aneb foťte jinak, foťte lépe, která se uskuteční v sobotu 7. června 2014. Sraz tohoto městského průvodce bude před Beskydským informačním centrem na Zámeckém náměstí ve Frýdku.

Fotograf se vám bude v průběhu 5 hodin věnovat, naučí vás základní manipulaci s fotoaparátem a po ukončení akce budete mít možnost mu fotografie zaslat k vyhodnocení, kdy vám následně fotograf doporučí tipy pro jejich případnou lepší kvalitu.

Nutné objednat a zaplatit předem! Cena 200,-Kč/osoba, možno uhradit v Beskydském informačním centru na náměstí Svobody 6 v Místku nebo ve Frýdlantu n. O. na ulici Hlavní 308.

Pravidla účasti

1. Akce je určena pro všechny začínající fotografy ve věku od 12 do 99 let. Děti do 16 let se můžou zúčastnit jen v doprovodu dospělé osoby.

2. Akce se účastní každý na vlastní nebezpečí.

3. Každý účastník musí mít svůj vlastní fotoaparát.

4. Velikost skupiny bude max. 10 osob na 1 fotografa.

5. Minimální počet skupiny 5 platících osob.

6. Podmínkou účasti je předem zaplacený poplatek ve výši 200,- Kč/účastník. Poplatek je možno uhradit na pobočce BIC v Místku nebo Frýdlantu n.O. nejpozději 14 dnů před stanoveným termínem akce. Zaměstnanci BIC vystaví klientovi příjmový doklad, ten bude zároveň sloužit jako vstupenka na akci.

7. V případě neúčasti na akci či nedodržení stanovených podmínek ze strany účastníka, se poplatek nevrací!

8. Délka trvání akce cca 5 hod., časové rozmezí 9-14 hod.

9. Zúčastnit se nemůžou osoby v podnapilém stavu či pod vlivem jiných omamných látek a děti do 16 let bez doprovodu rodičů.

10. Všechny akce se konají jen za příznivého počasí.