Dnes končí druhé kolo soutěže Dovolená s fantazií!

Dnes končí druhé kolo soutěže Dovolená s fantazií!

Publikováno: St, 16.10.2013

Ještě dnes se můžete zapojit do soutěže Dovolená s fantazií a vyhrát týdenní dovolenou - tentokrát dovolenou "Kde se fantazii meze nekladou".

Až do dnešní půlnoci, tj. 16. října 24.00 hodin, můžete na www.soutez.beskydyportal.cz soutěžit o týdenní dovolenou v turistické oblasti Beskydy-Valašsko. A co musíte pro zapojení se do soutěže udělat? Stačí odpovědět na 2 soutěžní otázky a současně další tipovací soutěžní otázky měnící se v každém soutěžním kole prostřednictvím kupónů nebo na webovém portále www.soutez.beskydyportal.cz. Soutěžní kupóny jste mohli najít jako vklad v deníku MF dnes vydaného 21. září 2013 nebo v Deníku, který vyšel ve čtvrtek 10. října 2013. Pro zařazení tištěného kuponu do soutěže je rozhodující datum razítka.

Soutěžní kola budou probíhat ještě v následujících termínech: 28. října – 3. listopadu 2013 a 14.- 20. listopadu 2013. Po každém soutěžním kole budou vyhlášeni vítězové, kteří odpoví správně na první dvě otázky a v tipovací otázce se bude jeho tip shodovat se skutečným výsledkem či se k němu co nejvíce přiblíží.

Pravidla soutěže naleznete na webovém portále www.soutez.beskydyportal.cz, a pokud neznáte správnou odpověď na soutěžní otázku, navštivte webové stránky turistické oblasti Beskydy-Valašsko www.beskydyportal.cz.