Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko vyhlašuje 2. ročník soutěže Cena cestovního ruchu

Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko vyhlašuje 2. ročník soutěže Cena cestovního ruchu

Publikováno: Čt, 26.02.2015

Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. vyhlašuje 2.ročník soutěže Cena cestovního ruchu v kategorii Nejlepší turistický produkt za rok 2014.

Soutěž je určena institucím, podnikatelským a nekomerčním subjektům působících v cestovním ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko. Jejím smyslem je zviditelnění výjimečných a vysoce kvalitních počinů, upozornění na atraktivní novinky, motivace podnikatelských subjektů a organizací neziskového sektoru k přípravě atraktivní produktové nabídky, přispění ke zkvalitňování služeb, podpora zdravého konkurenčního prostředí a zvýšení prestiže, to vše v nabídce cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Oceněný nejlepší turistický produkt získá diplom, medializaci prostřednictvím propagace v novinách Beskydy tourist info, na hlavním banneru na webových stránkách www.beskydyportal.cz, na veletrzích cestovního ruchu a prostřednictvím tiskových zpráv.

O nejlepším turistickém produktu rozhodne porota soutěže stávající se z členů poradního sboru, který je složen ze zástupců subjektů působících v oblasti cestovního ruchu v turistické oblasti Beskydy-Valašsko. Porota bude hodnotit zejména nápaditost produktu, využití infrastruktury cestovního ruchu, propojení několika služeb či provozovatelů, marketing a přínos pro rozvoj turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Nominovat turistický produkt může jakýkoliv poskytovatel služeb v cestovním ruchu na území turistické oblasti Beskydy-Valašsko prostřednictvím přihlášky, kterou naleznete ZDE.

Nominace bude přijímat Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. do 6. března 2015. Vyhlášení výsledků proběhne na Fóru cestovního ruchu, které se bude konat opět na jaře 2015.