mezinárodní speciality

Chutě a vůně provoní valašské Beskydy

kuchařská show

Publikováno: Pá, 05.10.2018

Sobota a neděle bude ve znamení chuťových zážitků. Při procházce malebným údolím Beskyd můžete ochutnat tradiční valašskou kuchyni, zvěřinu, zabíjačku, ale také speciality argentinské či francouzské kuchyně. Můžete si vyrobit vlastní koláč ve frgálové manufaktuře nebo ochutnat maďarské speciality. Nebude chybět ani tradiční farmářský trh s řadou dobrot k ochutnání i ke koupi.

Ti náročnější mohli využít pozvání na Michelinskou galavečeři a oběd ve Spa hotelu Lanterna, kde své umění tentokráte představí francouzský mistr kulinářského umění – Nicolas Decherchi, který je držitelem dvou michelinských hvězd.

Program je doplněn kuchařskými a barmanskými show, soutěžemi i vyžitím pro rodiny s dětmi.

 

Kde: 6. a 7. října 2018, Velké Karlovice

Kdy: od 9:00

Vstup na akci zdarma. Podrobný program zde.

 

Fota: archiv Karlovského gastrofestivalu