Beskydy Valašsko Card plná zážitků a výhod

Beskydy Valašsko Card plná zážitků a výhod

Publikováno: Út, 12.07.2022

S cílem nabídnout vám, návštěvníkům Beskyd, co nejpohodlnější servis a rozšířit spektrum nejen poskytovaných služeb, ale i míst akceptujících naši unikátní regionální návštěvnickou kartu Beskydy Card, jsme tuto přejmenovali na Beskydy Valašsko Card, což znamená rozšíření nabídky služeb na území turistické oblasti Valašsko (Rožnov pod Radhoštěm, Vsetín, Valašské Meziříčí).

Beskydy Valašsko Card, která je platná 12 měsíců od vydání, nyní můžete využívat v 56 ubytovacích zařízeních, kde při pobytu na min. 2 noci získáváte tuto kartu zcela ZDARMA. Díky této kartě máte možnost využívat výhod od min. 20%, a to až na 100 služeb a atraktivit! Vyberte si z nepřeberného množství letních aktivit, nechejte se hýčkat nebo můžete vyrazit za kulturou a památkami. Díky poskytovaných výhodám může 4 členná rodina ušetřit až 2000,- Kč při týdenním pobytu! A to už za to stojí.

Nově můžete kartu uplatnit například v Muzeu nákladních automobilů Tatra v Kopřivnici, v Rodném domě Františka Palackého v Hodslavicích nebo i v Muzeu Fojtství v Kopřivnici. Nabízené množství atraktivit, služeb a zajímavostí je tak veliké, že nebudete váhat se během roku vrátit a poznávat tak další a další krásy a rozmanitosti Beskyd.