Beskydy budou opět lákat na svou turistickou nabídkou

Beskydy budou opět lákat na svou turistickou nabídkou

Publikováno: Út, 16.01.2018

Turistická oblast Beskydy-Valašsko vyráží na veletrhy cestovního ruchu. V období leden-březen se představí hned na několika veletrzích.

Již tento týden si pro turistickou nabídku můžete přijít do Brna, kde se ve dnech 18.- 21.1.2018 koná jeden z největších veletrhů cestovního ruchu v České republice – Regiontour. Zde Beskydy najdete na expozici Moravskoslezského kraje PAV P / 030.

O týden později vyrazí opět s Moravskoslezským krajem k východním sousedům na Slovensko. V Bratislavě se ve dnech 25.- 28.1.2018  uskuteční 24. ročník veletrhu ITF Slovakiatour, který je největším veletrhem cestovního ruchu na Slovensku a nabízí komplexní servis pro lidi, kteří chtějí objevovat krásy nejen Slovenska, ale i zahraničních regionů.

V únoru, konkrétně 15.- 18.2.2018, se na pražském výstavišti setkáme na dalším významném veletrhu cestovního ruchu Holidayworld. A na začátku března, ve dnech 2.- 4.3.2018, pak na veletrhu Dovolená a region v Ostravě. Na všech těchto veletrzích budou Beskydy na expozici Moravskoslezského kraje, která se ponese v duchu 100 let republiky. Návštěvníkům poradíme, kde se ubytovat, jaké atraktivity v Beskydech navštívit a jak si mohou užít Beskydy mnohem výhodněji.

Sezónu jarních veletrhů pak uzavře na konci března (22.- 25.3.2018) polský veletrh Glob Katowice, kde se Beskydy představí pod hlavičkou Czechtourism.