Bavte se na Pustevnách

Bavte se na Pustevnách

Publikováno: St, 10.06.2015

Jste srdečně zváni na první ročník řezbářského sympozia Dřevěné Pustevny 2015, které se koná od čtvrtku 11.6. do neděle 14.6.2015 na Pustevnách. VSTUP ZDARMA !!!

Je pro Vás připravených osm špičkových řezbářů z celé republiky, kteří byli vybráni odborným garantem, řezbářem Honzou Paďourem, který je pravidelným účastníkem českých i zahraničních sympózií.

V letoším tématu Dřevěných Pusteven se pokusí skloubit své řezbářské umění na téma Lavička a socha. Sochaři dostali volný prostor ke kreativitě a můžeme se těšit na krásné umělecké kousky, které na Pustevnách zůstanou !!! I proto bylo zvoleno dubové dřevo, které dlouho vydrží a udělá radost i Vám, návštěvníkům Pusteven.

Řezbáři začínají přípravnými pracemi již ve čtvrtek ráno. Doprovodný program, který pro Vás připravuje rádio Čas, začíná ale až v pátek po obědě a bude pokračovat až do neděle, vždy od 10:00 do 17:00. Můžete se těšit na rozhovory s každým sochařem (v sobotu a neděli Vám v každou celou hodinu bude představen jeden detailněji).

A aby se zabavily také Vaše děti, bude i pro ně během celého “Dřevěného” víkendu připraven program s kouzelníkem, malováním na obličej i soutěžemi. Vše bude doplněno příjemnou hudbou a jarmarkem s lokálními specialitami a pivem jako křen.

Bližší informace a podrobný program naleznete ZDE.

Zdroj: www.pustevny.cz