Arakain a Lucie Bílá navážou na úspěšné jarní tour a vyrazí na festivaly

Arakain a Lucie Bílá navážou na úspěšné jarní tour a vyrazí na festivaly

Publikováno: Út, 30.06.2015

Společné jarní turné metalové kapely Arakain a naší zlaté slavice Lucie Bílé bylo skutečným hitem letošního jara! Obrovský zájem ze strany fanoušků, pořadatelů i médií, vyprodaná drtivá většina koncertů turné a exkluzivní playlist složený z hitů i novinek – takové bylo jarní turné ARAKAIN & LUCIE BÍLÁ XXXIII. Kapela proto na velice úspěšné jarní turné ještě naváže a vyrazí v tomto jedinečném složení společně i na některé letní festivaly.

„Vzhledem k obrovskému zájmu o Arakain s Lucií Bílou ze strany fanoušků i pořadatelů, kdy jsme byli prakticky bombarodáni, jak dotazy všech, kteří se na vyprodané koncerty už neměli šanci dostat, tak i pořadateli, kteří měli zájem představit toto jedinečné spojení na svých akcích, rozhodli jsme se pro další společná vystoupení. Tentokrát v rámci letních festivalů “ vysvětluje manažer Arakainu Petr Kubáň.

Fanoušci se tak mohou na Arakain s Lucií Bílou těšit na několika letních akcích v ČR a třikrát vystoupí také na Slovensku. Na své si tak přijde i velké množství slovenských fanoušků, kteří během jarního turné neměli možnost Arakain s Lucií Bílou vidět.

V daném regionu, kde letní koncert proběhne, se vždy bude jednat o exkluzivní a zároveň poslední vystoupení roku 2015. Dodejme, že vzhledem k práci na novém řadovém albu Arakainu, neproběhne již žádné podzimní turné, a je to tak jedna z posledních letošních šancí vidět Arakain, navíc v unikátním složením s naší nejúspěšnější zpěvačkou Lucií Bílou.

Arakain & Lucie Bílá

Open Air 2015

Termín: 31. 7. 2015

Místo konání: Nový Jičín, Skalky

Od: 20:00 hod.

Vstupné: 399 Kč

Předprodej: síť TicketArt, Návštěvnické centrum Nový Jičín, Restaurace Trefa v Novém Jičíně

Zdroj: Ivana Tomanová, www.legendy-skalky.cz