Frýdek-Místek se pokusí o další zápis do České knihy rekordů

 Frýdek-Místek se pokusí o další zápis do České knihy rekordů

Publikováno: Čt, 20.08.2015

Statutární město Frýdek-Místek se v sobotu 22. srpna 2015 pokusí o další zápis do České knihy rekordů. Již VII. ročník akce Beskydské rekordy vypukne v 9.00 hodin ráno na místeckém náměstí Svobody. A letošní téma je ryze prázdninové – „Balíme na dovolenou!“.

Cílem akce je uskutečnit pokus o zápis do České knihy rekordů v balení se na dovolenou za dobu 12 hod. Účastníci se tak budou balit na dovolenou „štafetově“ za sebou v počtu 2-4 osob v časovém intervalu 2 minut. Rekord bude vytvořen počtem zúčastněných osob a celkovým časem trvání pokusu. Doba pokusu na vytvoření rekordu je 12 hodin. Na platný pokus o zápis do České knihy rekordů bude dohlížet po celou soutěž komisař z Agentury Dobrý den.

V průběhu dne bude opět připravena spousta soutěží a zábavy pro děti i dospělé. Návštěvníci se mohou těšit na Klauny z Balónkova, vystoupení mažoretek, gymnastek, představí se také místní taekwondisté, taneční skupina Aktiv, Let´s Pole nebo folklórní soubor Ostravička. Podpořit Frýdek-Místek také přijedou Elis, Voxel, U2 revival, Stanley´s Dixie Street Band a finále večera uzavře Janek Ledecký. Celým dnem bude provázet oblíbený „sporťák“ a držitel ceny Týtý Vojtěch Bernatský.

Akce Beskydské rekordy se koná pod záštitou primátora Mgr. Michala Pobuckého, DiS. a organizuje ji Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. za finanční podpory statutárního města Frýdku-Místku a Moravskoslezského kraje.

Bližší informace najdete na webových portálech www.beskydskerekordy.cz, www.visitfm.cz a také na Facebooku Beskydského informačního centra Frýdek-Místek.