SVATOMARTINSKÉ MENU V HOSPŮDCE OGAR

Pivní stezka

SVATOMARTINSKÉ MENU V HOSPŮDCE OGAR

Místo: Pivovar Ogar, Kunčice pod Ondřejníkem

Popis:

PŘEDKRM:

  • Domácí lokše plněné kachními játry restovanými s cibulkou a tymiánem, hruškovo-cibulové chutney
  • Domácí paštika z husích jater s mandlemi a brusinkami, třešňové chutney, opečená bagetka

POLÉVKA:

  • Husí kaldoun se zeleninou, masem a domácími širokými nudlemi
  • Dýňová polévka se zázvorem a špetkou chilli, zakápnutá dýňovým olejem s opékaným toastovým chlebem

HLAVNÍ CHOD:

  • Konfitovaná kachní čtvrtka se zelím červeným s brusinkami na portském víně, dýňovým s pomeranči a likérem Gran Marnier a bílým kysaným, variace knedlíků
  • Filírované kachní prso upravené metodou sous-vide,  lehce ovoněné kouřem třešňového dřeva s omáčkou z lesního ovoce, švestkové chutney  a batátové pyré
  • Kačburger s hranolky – domácí houska plněná trhaným kachním masem se švestkovou omáčkou, rozpečeným sýrem cheedar, čerstvým salátkem, rajčetem a opékanou slaninou

DEZERT:

  • Svatomartinské ořechové rohlíčky
  • Domácí dýňový cheesecake se šlehačkou

Kontakt: +420 605 540 849