Místo: Pivovar Ogar, Kunčice pod Ondřejníkem
Popis: PŘEDKRM:
- Domácí lokše plněné kachními játry restovanými s cibulkou a tymiánem, hruškovo-cibulové chutney
- Domácí paštika z husích jater s mandlemi a brusinkami, třešňové chutney, opečená bagetka
POLÉVKA:
- Husí kaldoun se zeleninou, masem a domácími širokými nudlemi
- Dýňová polévka se zázvorem a špetkou chilli, zakápnutá dýňovým olejem s opékaným toastovým chlebem
HLAVNÍ CHOD:
- Konfitovaná kachní čtvrtka se zelím červeným s brusinkami na portském víně, dýňovým s pomeranči a likérem Gran Marnier a bílým kysaným, variace knedlíků
- Filírované kachní prso upravené metodou sous-vide,  lehce ovoněné kouřem třešňového dřeva s omáčkou z lesního ovoce, švestkové chutney  a batátové pyré
- Kačburger s hranolky – domácí houska plněná trhaným kachním masem se švestkovou omáčkou, rozpečeným sýrem cheedar, čerstvým salátkem, rajčetem a opékanou slaninou
DEZERT:
- Svatomartinské ořechové rohlíčky
- Domácí dýňový cheesecake se šlehačkou
Kontakt: +420 605 540 849