Znáte nejlepší recepturu na Martinskou husu?

Znáte nejlepší recepturu na Martinskou husu?

Publikováno: Po, 07.10.2013

Město Frenštát pod Radhoštěm vyhlásilo korespondenční soutěž o nejlepší originální recepturu na téma ,,Martinská husa“!

A co pro zapojení se do soutěže musíte udělat? Zpracujte originální recepturu na téma ,,Martinská husa“ včetně kalkulace surovin pokrmu a technologického postupu pro přípravu 6 porcí pokrmu. Hlavní surovinou je samozřejmě husa.

Přihlášku do soutěže naleznete ZDE.

Recepturu můžete zaslat pořadateli v elektronické podobě na lenka.krestova@mufrenstat.cz / Lenka Borovičková Krestová, tel.: 725 784 220 nebo písemnou formou s označením „soutěž“ na adresu: Město Frenštát pod Radhoštěm, kancelář Domu kultury, nám. Míru 1, 744 01 Frenštát p. R.

Termín doručení receptury: 4. 11. 2013

Komise sestávající se z jednoho zástupce města a jednoho zástupce školy vybere s předstihem 3 top receptury. Přípravu soutěžních 3 top pokrmů dle vybraných receptur zajistí Hotelová škoal Frenštát pod Radhoštěm. Připravené pokrmy pak vyhodnotí porota určená z jednoho zástupce města, jednoho zástupce školy a jednoho zástupce Asociace kuchařů a cukrářů (AKC) ČR.

Vítězem soutěže ,,Martinská husa“ bude dne 16. 11. 2013 v rámci Martinských trhů vyhlášen autor receptury nejlepšího pokrmu a současně převezme cenu od starostky města.

Výsledky soutěže a všechny přihlášené receprury budou zveřejněny na www.kulturafrenstat.cz