Zimní číslo novin Beskydy tourist info opět nabídne kompletní informace z Beskyd

Zimní číslo novin Beskydy tourist info opět nabídne kompletní informace z Beskyd

Publikováno: Čt, 04.12.2014

Plánujete vyrazit na lyže, běžky, či nějaký zimní výlet v Beskydech? Přijďte si pro nové vydání oblíbených turistických novin Beskydy tourist info, které nabídne kompletní turistické informace od Jablunkovska po Valašsko.

Zimní číslo je jako tradičně nabito spoustou užitečných informací, nabídne vám přehled lyžařských areálů, běžeckých tras, kulturních a sportovních zařízení, jízdní řády skibusů, kalendář akcí či rozhovor s náčelníkem Horské služby Ing. Radimem Pavlicou, který přiblíží práci Horské služby. Současně vám noviny přinesou informace o kartách návštěvníka Beskydy Card a Těšínské Slezko Region Card, díky nimž můžete získat spoustu výhod.

Noviny vyšly v nákladu 20.000 ks a na jejich vydání spolupracovaly tři subjekty: Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. a Regionální rada rozvoje a spolupráce se sídlem v Třinci.


Jako obvykle jsou k dostání ZDARMA v turistických informačních centrech v turistické oblasti Beskydy-Valašsko, ve vybraných ubytovacích zařízeních a střediscích a na turisticky zajímavých místech v Beskydech.

Prolistujte si aktuální číslo ZDE.