Zima v Beskydech začala, SUN OUTDOOR také na svahu u hotelu Horal ve Velkých Karlovicích

Zima v Beskydech začala, SUN OUTDOOR také na svahu u hotelu Horal ve Velkých Karlovicích

Publikováno: So, 02.01.2016

Ve skiareálu Bílá v Beskydech se lyžuje na sjezdovce JIH, v provozu je dětský lyžařský park, kde můžete svěřit výuku lyžování zkušeným profesionálům.

Dětský lyžařský park ve Ski aeálu Bílá nabízí atraktivní prostředí pro začínající a středně pokročilé lyžaře. Naleznete zde 2 pojízdné pásy, lanový vlek, talířkový vlek a lyžařský kolotoč. Děti ocení zvířatkovou výzdobu, podjezdy pod obry i trpaslíky či šmoulí domečky. Ti pokročilejší si užijí legraci na terénních vlnách a na překážkách v dětském snowparku. Dětský lyžařský park je otevřen pro veřejnost denně od 8,00 do 16,00 hod.

Jak je to s půjčovnou lyží na Bílé? Je k dispozici. Můžete si vybrat svůj model, dle nálady nebo podmínek. Lyže jsou vždy připravené, servisované, bez jakýchkoliv starostí. Lyže jsou připraveny pro děti již od 2 let až po dospělé.
NOVINKA! Pojízdný pás a kolotoč již i v Dětském lyžařském parku ve Velkých Karlovicích na sjzedovce uhotelu Horal, kde můžete posedět na terase hotelu, i v tomto počasí je fajn - teplomety i deky připraveny a vy můžete sledovat své děti při výuce lyžování.

Večerní lyžování ve Ski Bílá zahajují od 2. 1. 2016 na svahu za hotelem Bauer. Od neděle 3. 1. 2016 bude zahájen provoz čtyřsedačkové lanovky Zbojník.

Ve skiareálu Mezivodí se lyžuje od 8:45 do 16:00 hodin a je v provozu jak vlek tak dětské lano. V provozu je lyžařská škola, půjčovna lyží a restaurace. I zde využijete výhod regionální návštěvnické karty Beskydy Card.

Ve Ski park Gruň je od soboty 2.1.2016 v provozu Závodní sjezdovka s dvousedačkovou lanovkou. I tady nabízí výuku školenými instruktory.

Ve Ski areálu Bílá akceptují návštěvnickou kartu Beskydy Card, kterou získáte při ubytování na vybraných ubytovacích zařízeních v Beskydech ZDARMA.

Užijte si fantastické lyžování v Beskydech.