Začíná již 12. ročník Valašského divadelního léto

Začíná již 12. ročník Valašského divadelního léto

Publikováno: Út, 10.06.2014

Jako první letošní sezónu odstartuje Hradišťan v neděli 15. června od 19:00 hodin v amfiteátru Dřevěného městečka. Hradišťan je jedinečné hudební těleso s vysokou uměleckou úrovní a jeho počátky vycházejí právě z folklóru.

Školní rok můžete zakončit návštěvou koncertu kapely Katapult v čele s fenomenálním Oldou Říhou. Megakoncert naší legendární kapely, na kterém zazní všechny notoricky známé hity, se uskuteční v sobotu 28. června od 20:00 hodin v amfiteátru Na Stráni za každého počasí.

V pátek 4. července se v amfiteátru Na Stráni uskuteční koncert pětinásobného slovenského „Zlatého Slavíka“ – skupiny Desmod.

Z divadelního soudku Vás jistě potěší Čechovo prozatimně osvobozené divadlo a jejich Dívčí válka. Těšit se můžete na Františka Ringo Čecha, Mojmíra Maděriče či Miluši Bittnerovou. Divadelní představení se uskuteční 24. července v amfiteátru Dřevěného městečka.

Konec července Vám zpříjemní bratři Ebenové. Zazní písně, které již léta nehráli, ale také hitovky a zároveň úplné novinky. Koncert se uskuteční za každého počasí v amfiteátru Na Stráni 31. července.

V srpnu, konkrétně 8. 8. zavítá do Dřevěného městečka nejoblíbenější dětský umělec v České republice, který přiveze svůj nejlepší pořad pro děti „Michal na hraní“.

Na závěr Valašského divadelního léta vystoupí Duo Jamaha spolu s lidovým vypravěčem. Představení pro milovníky tradičních lidovek – vystoupení nejúspěšnější kapely a hvězdy TV Šlágr. Akce proběhne v amfiteátru Dřevěného městečka v úterý 19. srpna od 19:00 hodin.

Předprodej na akce probíhá v Rožnově p. R., Frenštátě p. R., Valašském Meziříčí, Vsetíně a Zlíně. Vstupenky lze zakoupit také online: www.ticketart.cz, www.ticketportal.cz, www.ticketpro.cz. Další variantou je objednávka na dobírku.

Bližší informace naleznete ZDE.

Zdroj: www.valasskedivadelnileto.cz