Vydejte se po medvědích tlapkách

Vydejte se po medvědích tlapkách

Publikováno: Po, 13.07.2015

Sdružení Beskydhost  připravil pro děti zajímavou soutěž. Vydejte se společně s nimi na 5 tras: medvědí, krkavčí, jezevčí, zaječí a liščí. Každá trasa má jinou barvu a informační cedule na ní jsou věnovány jinému zvířeti. Na cedulích se dočtete nejen zajímavosti o zvířeti, ale můžete si také vyzkoušet úkol, který je zde uveden /úkol je pro děti hlavně, ale i dospělí se pobaví/. Tyto trasy budete procházet s tzv. hracími kartami, bez kterých není možné se soutěže účastnit.


Jak získat hrací kartu?
Hrací karta je součástí mapy Medvědích stezek, je možno ji získat všude tam, kde tyto mapy jsou. Na této kartě naleznete kromě prostoru pro razítka také odnímatelnou část, kde budou uvedeny vaše odpovědi na otázky a která bude zařazena do soutěže o velmi zajímavé a hodnotné ceny.


Kde cedule se zvířaty přesně najdete?
Cedule je vždy umístěna u ubytovacího nebo stravovacího zařízení na dané trase tak, abyste v tomto zařízení mohli pak vždy získat:
•    razítko do hrací karty /pokud budete mít útratu nad 30 Kč/
•    Suvenýr /při útratě nad 100 Kč/
•    soutěžní otázku s možnými odpověďmi /otázky budou také uvedeny na FB Beskydhostu/


 Co s vyplněnou hrací kartou?
Pokud odpovíte minimálně na 5 otázek správně, můžete část určenou k odtržení odevzdat do konce října 2015 na kterémkoli zařízení, které se soutěže účastní.


Losování a ukončení prvního kola soutěže proběhne koncem října 2015.

Více informací na www.beskydhost.cz