Víkend bude pod Pustevnami patřit výlovu rybníčku

Víkend bude pod Pustevnami patřit výlovu rybníčku

Publikováno: Po, 17.10.2016

Již sedmým rokem se bude na hotelu Troyer v Trojanovicích konat tradiční výlov rybníčku a s ním spojené rybí hody, tentokrát o víkendu 22.–23.10.2016.

Letos opět v hotelu naváží na tradici, ve které se budou lovit nejrůznější druhy sladkovodních ryb, které budou poté podávány na mnoho způsobů v místní restauraci po celý víkend. Nabídka rybích chodů bude doplněna také o úlovky z moří a oceánů.

Od 9.30 h sobotního rána návštěvníky přivítá svými tóny harmonikář, který zahraje nejen k poslechu ale i k tanci. K občerstvení se budou podávat valašské koláče, domácí uzeniny či rybí jednohubky. Jelikož počasí v Beskydech s námi rádo laškuje, budou v areálu hotelu na jeho rozmary připraveni a v případě chladného rána bude zásoba výtečné domácí vařonky v pohotovosti. Kdo by si rád na vlastní kůži vyzkoušel, jak lehké či nelehké je si rybičku vylovit sám, může si zarybařit pod dohledem našeho zkušeného rybáře.

Pro ty, kteří se rádi kochají krásami okolní přírody a romantickým výhledem na rybník, se připravuje sobotní venkovní grilování rybích specialit, které si budete moci vychutnat v posezení pod přístřeškem u rybníka.