Václav Neckář odstartuje letní akce na Sluníčku

Václav Neckář odstartuje letní akce na Sluníčku

Publikováno: Čt, 23.06.2016

Hudební vystoupení špičkových interpretů různých žánrů, společenské akce, hry a zábava pro celou rodinu a pro různé věkové kategorie - to je Beskydské hudební léto. Všechny akce bude hostit tradičně areál penzionu Sluníčko v Ostravici s nádherným výhledem na okolní vrcholy Beskyd! Návštěvníci koncertů mohou navíc využít nabídky nočního koupání ve vyhřívaném venkovním bazénu při slunci zapadajícím za horizontem hor.

Jedinečnou sérii kulturních akcí Rekreačního centra Sepetná v Ostravici odstartuje 1. července koncert Václava Neckáře.Český popový zpěvák a filmový herec navštíví Beskydy se svou skupinou Bacily, která ho doprovází již od roku 1971, kdy ji založil spolu se svým bratrem Janem Neckářem.
 
V roce 2011 natočil se skupinou Umakart velmi úspěšný filmový soundtrack k filmu Alois Nebel s názvem Půlnoční. Dne 28. října 2015 obdržel z rukou prezidenta České republiky Miloše Zemana státní vyznamenání Medaili za zásluhy I. stupně.
 
Předkapela Pink Floyd Tribute

Česká revival skupina Pink Floyd Tribute svými koncerty připomíná světovou legendu rockové hudby kapelu Pink Floyd a jejich odkaz. Přáním kapely je, aby koncerty byly malým připomenutím odkazu Pink Floyd, a kdo ví, možná taky malou symfonií…

Vstupenky zakoupíte:
- na recepci hotelu Sepetná a penzionu Sluníčko
- v online prodejním systému Sepetná
- v cestovní kanceláři FM NET s.r.o.
- na pobočkách Beskydského informačního centra
- v síti Ticketportal

Více informací http://beskydskehudebnileto.cz/222-vaclav-neckar

Koupit lístky online http://online.sepetna.cz/index.php?act=ticket&id=88