V pátek odstartuje první koncert 14. ročníku Beskydského hudebního léta

V pátek odstartuje první koncert 14. ročníku Beskydského hudebního léta

Publikováno: St, 28.06.2017

Myšlenkou celého Beskydského hudebního léta je poskytnout kvalitní kulturní zážitky návštěvníkům za přijatelnou cenu bez ohledu na jejich věk. Už během minulých ročníků se ukázalo, že je zde dostatek zájemců, kteří se nespokojí pouze s televizní zábavou a kteří ocení jedinečné spojení prostředí a hudby. Návštěvníci koncertů mohou navíc využít nabídky nočního koupání ve vyhřívaném bazénu při slunci zapadajícím za horizontem Beskyd a rozhodnou-li se zůstat přes noc, je možné přespat v některém ze zařízení rekreačního centra Sepetná.

V pátek 30.června 2017 v 19:00 hod. odstartujte první ze tří koncertů, které jsou pro návštěvníky v průběhu léta připraveny. Jako první vystoupí v areálu penzionu a koupaliště Sluníčko v Ostravici bluegrassová stálice DRUHÁ TRÁVA a předkapela Ptačoroko. Přijďte se podívat na to nejllepší z českého bluegrassu.

Druhá tráva byla založena v roce 1991 textařem, zpěvákem a kytaristou Robertem Křesťanem a banjistou Lubošem Malinou. Od té doby prošla několika personálními změnami, ale stále je symbolem skvělé hudby!

Jako předkapela vystoupení kapela z Frýdlantu nad Ostravicí a Metylovic Ptačoroko hrající akustickou hudbu, která nástrojovým složením vychází z jedné ze současných podob angloamerického folklóru nazývaného bluegrass. Stylově se kapela nijak neomezuje, ve vlastních i převzatých skladbách se uplatňují prvky z různých žánrů, v největší míře z folku a rocku. Hlavními rysy kapely jsou nasazení a emoce.

Vstupenky můžete zakoupit na těchto místech:

• na recepci hotelu Sepetná a penzionu Sluníčko

• v online prodejním systému Sepetná

• ZAJEZDY.NET, U staré pošty 45, F-M

• eABM s.r.o. U staré pošty 45, F-M

• v síti Ticketportal