Už jste zažili exkurzi za světla baterek?

Už jste zažili exkurzi za světla baterek?

Publikováno: Pá, 02.12.2016

Užijte si adventní atmosféru pivovaru Radegast! Přijeďte na speciální prohlídky pivovaru, které si projdete ve svitu baterky. Užijete si také Radegastovu školu čepování, kterou vás provede zkušený pivovarský výčepní Jakub Šrubař, který vám ukáže, jak správně načepovat poctivé moravské pivo a řekne vám více o tom, jak by se o pivo mělo pečovat. Protože pivovar pivo vaří, ale hospodský ho dělá.

Prohlídky nabídnou také rozšířenou ochutnávku piva, kdy ochutnáte limitku Radegast Hořký živel a také Radegast Ryze hořkou 12. Budete také moci soutěžit o originální pivní ceny. V Návštěvnickém centru pivovaru navštívíte výstavu Pivovarská řemesla. Dozvíte se více o sladovnících, hvozdařích, pivovarnících, chmelařích, sklepácích a spilečných, ledařích, bednářích nebo poté formanech a šenkýřích. Jednotlivá řemesla vás zároveň postupně provedou celým procesem výroby piva.

Prohlídky se budou konat každou prosincovou středu před Vánoci, tedy 7., 14. a 21. prosince, od 18.00 hodin. Díky prodloužené ochutnávce piva a škole čepování budou trvat 2,5 hodiny.

Doporučujeme rezervaci předem na exkurze@radegast.cz nebo +420 558 602 566. Rezervaci je třeba uplatnit alespoň 15 minut před začátkem prohlídky, jinak propadají.

Více informací najdete na www.pivovar.radegast.cz.