Turistická oblast Beskydy-Valašsko se představí na veletrhu v Ostravě

Turistická oblast Beskydy-Valašsko se představí na veletrhu v Ostravě

Publikováno: St, 26.02.2014

Turistická oblast Beskydy-Valašsko pokračuje v prezentaci destinace na veletrzích cestovního ruchu. Tentokrát se představí na veletrhu Dovolená a region v Ostravě, který se bude konat od 7. do 9. března na výstavišti Černá louka.

Dovolená a Region, Lázeňství se stala jednou z největších a nejvýznamnějších výstav cestovního ruchu v Moravskoslezském kraji. Více jak 120 vystavovatelů vám nabídne jedinečný přehled o zajímavostech a novinkách z oblasti cestovního ruchu a turistiky. Představí služby a informace nabízených cestovních kanceláří, hotelů, cykloturistiky, turistiky, krajů, měst a obcí, ale i zábavních parků, atrakcí, lázní a wellness center. Na své si přijdou také milovníci exotických a luxusních turistických destinací.

Letošní téma výstavy bude Turistika a Treking.

Turistika není nijak věkově omezena a může se jí věnovat každý v rámci svých možností. Oproti tomu Treking nebo také královská disciplína turistiky je náročnější na kondici, ale i psychiku. Kompletní nabídku turistiky, turistických stezek a oblastí, ale i vhodného oblečení a vybavení vám nabídne rozšířená část výstavy Turistika a Treking.

S turistickou nabídkou destinace Beskydy-Valašsko se můžete setkat na expozici Moravskoslezského kraje a také na expozici Beskydského informačního centra Frýdek-Místek.

Otevírací doba výstavy:

7. - 8. 3. 10:00 – 18:00 hod.
9. 3. 10:00 – 16:00 hod.

Vstupné

Dospělí 80,- Kč
Důchodci, studenti, děti, ZTP 50,- Kč
Hromadný vstup pro školy 20,- Kč
Platí VIP karta 2014

 

Těšíme se na vás!