Soutěž DestinaCZe 2015

Soutěž DestinaCZe 2015

Publikováno: Po, 21.09.2015

Víte, že agentura CzechTourism vyhlásila již 3. ročník soutěže DestinaCZe 2015 a že právě probíhá hlasování o vítěze? Moravskoslezský kraj má hned dva kandidáty na výhru!

Mezi finalisty byli nominováni:

• v kategorii „Fénix - znovuzrozený projekt: cena Toulavé kamery“ – Vošárna v Raduni,
• v kategorii „Zážitek na 1000 % pro celou rodinu: cena Kudy z nudy“ – Velký svět techniky.

Hlasování bude probíhat do konce října letošního roku na webové stránce www.destinacze2015.cz.

Jak můžete hlasovat? U každého finalisty najdete tlačítko „HLASOVAT“. Po kliknutí se objeví registrační formulář, který vyplníte a můžete začít rozdělovat 10 hlasů, které máte k dispozici. Vítězí u vás jednoznačně jedna destinace? Dejte všechny hlasy jedinému favoritovi. Láká vás zamíchat pořadím ve všech kategoriích? Rozdělte své hlasy libovolně napříč 5 navrženými kategoriemi. Vyhrávejte každý týden – soutěží se o nádherné fotopublikace „Česko, země příběhů“, vstupenky a poukazy na služby u jednotlivých finalistů, dárkové balíčky pro zpříjemnění cestování po Česku a další krásné ceny. Po ukončení hlasování bude vyhlášen jeden z vás, který získá hlavní cenu – víkendový pobyt pro 2 osoby v hotelu Skanzen v Modré.

Cílem soutěže je zvýšit povědomí veřejnosti o kvalitní nabídce služeb cestovního ruchu v ČR a zajímavých místech, která lze při cestování po naší zemi navštívit.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne na letošním Fóru cestovního ruchu v Plzni dne 12. 11. 2015.

Zdroj: www.kr-moravskoslezsky.cz, www.msregion.cz