Slezský rynek - a je to tady! Prodejní trhy se vším všudy a něco navíc

Slezský rynek - a je to tady! Prodejní trhy se vším všudy a něco navíc

Publikováno: Čt, 14.04.2016

Spolek českých výrobců a zemědělců pořádá za podpory města Frenštátu pod Radhoštěm a ve spolupráci s Městským kulturním střediskem další ročník předváděcí a prodejní akce českých a regionálních farmářských potravinářských výrobků, produktů, výpěstků a služeb. Slezský rynek je nově obohacen o moderovaný kulturní program.

Na náměstí Míru ve Frenštátě pod Radhoštěm se budete setkávat až do konce roku 2016. Slezský rynek proběhne jednou měsíčně vždy v úterý od 8 do 16 hodin.

Termíny: 19. 4., 17. 5., 14. 6., 19. 7., 30. 8., 27. 9., 25. 10., 22. 11. a prosinec 2016.

Kromě nabídky řezníků, pekařů, ovoce a zeleniny nechybí na rynku stánky s uměním perníkářů, cukrářů, včelařů, bylinářů, kořenářů, hrnčířů, a dalších výrobců a řemeslníků. Návštěvníci ochutnají mléčné výrobky, kozí nebo ovčí sýr a jogurty, sezónní ovoce a zeleninu nebo zabijačkové speciality např. jitrnice, jelita, tlačenku a klobásky. Mohou si odnést sazenice zahradních rostlin, najdou zde i něco ze zahraničí, především z Polska a Slovenska, ale i z dalších zemí EU např. Řecka, Holandska a Bulharska.

Kromě pravidelného prodeje vám Slezský rynek nově nabídne odborný výklad s hudebním doprovodem. Známý moderátor gastronomických akcí Milan Nepustil představí výrobky jednotlivých prodejců. Bude provázet ochutnávkami a soutěžemi.

V rámci některých rynků vás pobaví písněmi od Karla Hašlera až po lidovky pouliční orchestr Srdíčko, který se bude pohybovat mezi návštěvníky a hrát tzv. na pusu.

V průběhu rynku mnohdy probíhají slevové akce, slosování o ceny a další marketingové aktivity např. předvedení domácí zabijačky. V případě, že zákazník učiní jakýkoli nákup, obdrží kupon do závěrečného slosování ve hře o hodnotné ceny, které věnovali jednotliví dodavatelé a prodejci.

Dotazy, připomínky: slezskyrynek@seznam.cz
Mediálním partnerem Slezského rynku je Country rádio.

Spolek českých výrobců a pěstitelů se těší na setkání s vámi na Slezském rynku ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Zdroj: www.frenstat.info