Setkáme se na veletrhu Holidayworld v Praze

Setkáme se na veletrhu Holidayworld v Praze

Publikováno: St, 15.02.2017

Holešovické Výstaviště v Praze bude od čtvrtku 16. února do neděle 19. února hostit další ročník veletrhu cestovního ruchu Holidayworld. Návštěvníci veletrhu se tak budou moci seznámit i s nabídkou turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Svých 5 smyslů bude prezentovat TO B-V v rámci expozice Moravskoslezského kraje.  Zástupci Destičnačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o. p. s. tak návštěvníkům veletrhu nabídnou ty nejlepší smysly z Beskyd. Lákat budou na všechny zážitky, které Beskydy nabízejí. K dispozici budou návštěvníkům propagační materiály jako Vstupte do Beskyd – místa fantastických zážitků, pivní stezka Beskydami, nabídka TOP 10+1 v Beskydech, turistické a cykloturistické mapy a chybět určitě nebudou ani informace o návštěvnické kartě Beskydy Card, díky které si mohou návštěvníci Beskyd užít více fantastických zážitků.

Expozici za Beskydy obohatí socha pohanského boha Radegasta, kterou zapůjčilo Návštěvnické centrum Radegast, lidé se budou moci také fotografovat s dřevěnou ovcí z hotelu Sepetná a k focení využít instagramový rámeček. Připraveny budou také ochutnávky Štramberských uší.

Tak přijďte načerpat inspiraci, těšíme se na vás na expozici Moravskoslezského kraje VH280.