Profesionální fotograf zasvětí do tajů focení

Profesionální fotograf zasvětí do tajů focení

Publikováno: Út, 18.04.2017

Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o. nabízí i v letošním roce ideální příležitost pro všechny, kteří touží se svým fotoaparátem co nejlépe zachytit nádherná zákoutí Frýdku-Místku a přírodu Beskyd a přitom dostat ještě užitečné rady od zkušeného fotografa. V průběhu jara se tak můžete vydat hned na 3 minikurzy fotografování.

Začínající i zkušenější fotografy zasvětí do všech tajů focení fotograf Josef Plaček, pod jehož vedením budou zaznamenávat jak nejrůznější zákoutí v okolí frýdeckého náměstí, tak i detaily přírody a architektury pod Lysou horou. Letos se mohou účastníci těšit znovu i na netradiční kurz, kdy se skrz objektiv fotoaparátu podíváme na západ slunce.

Čtyřhodinového kurzu se mohou zúčastnit jak dospělí, tak i malí fotografové v doprovodu rodiče. Cena kurzu je 200,-Kč, přičemž je nutné se zaregistrovat předem na pobočkách Beskydského informačního centra v Místku na náměstí Svobody nebo ve Frýdlantu nad Ostravicí na ulici Hlavní. Uzávěrka přihlášek je vždy 3 dny před samotným konáním akce.

A kde se na  fotokurzy můžete vydat?
29.4.2017 – Frýdek≈Místek objektivem, sraz na Zámeckém náměstí ve Frýdku v 9.00 hodin
13.5.2017 – Beskydy objektivem, sraz před RC Rosnička v Malenovicích v 9.00 hodin
31.5.2017 – Za západem slunce, sraz před RC Rosnička v Malenovicích v 16.00 hodin