Pozvánka do Beskyd míří už i za oceán

Pozvánka do Beskyd míří už i za oceán

Publikováno: St, 11.07.2018

Emotivní pořad zaměřený zejména na Beskydy líčí zdější krajinu jako klidné, odpočinkové místo, které má zároveň i co turistům nabídnout (0:00-2:30). Provází po TOP místech, z měst v regionu vyzvihl divákům krásy Ostravy, Frýdku-Místku (18:00-19:33), i Nového Jičína (19:33-24:18). V záznamu se současně harmonicky prolínají zdejší přírodní krásy, zvyky, tradice i kulturní život.

Záznam z vysílání můžete shlédnout zde:

https://www.catvusa.com/broadcast/moravian_silesian_region_beskid_ostrava_opava_frydek_mistek_novy_jicin_slezan/

 

O Czech-American TV:

Hlavním posláním Czech-American TV je rozšířit povědomí o České republice, ukázat české regiony, zviditelnit destinace, a také mimo jiné přiblížit české kulturní dědictví. Toto veřejné a nekomerční vysílání má formu pravidelných pořadů, ve kterých se anglicky mluvící divák dozví informace o českých regionech, městech nebo památkách. 

O fungování organizace se stará více než 40 odborníků z Ameriky a zejména z Čech. Jsou mezi nimi programátoři, grafici, kameramani, překladatelé, marketéři a mnoho dalších. Díky spolupráci s vysokými školami se počet členů stále zvyšuje. Zapojeni jsou studenti ze Západočeské univerzity v Plzni a fakulty elektrotechnické při ČVUT. Stále se pracuje na nových projektech a vylepšení. Například na jaře bude pro chytré telefony ke stažení speciální aplikace Czech-American TV.

Mezi důležité partnery patří také krajské úřady, se kterými je televiźe ve skvělé kooperaci. To má za následek neustálé zlepšování a zkvalitňování vysílaných pořadů. Na webových stránkách organizace www.catvusa.com naleznete další informace o projektu Czech-American TV.