Podzimní Den s průvodcem ukončí tuto sobotu prohlídky historických částí měst Frýdku a Místku

Podzimní Den s průvodcem ukončí tuto sobotu prohlídky historických částí měst Frýdku a Místku

Publikováno: Út, 14.10.2014

Sobota 18. října 2014 ukončí podzimní seriál akcí pod názvem Den s průvodcem. Těšit se můžete na prohlídky historických částí měst Frýdku a Místku.

V 10.30 hodin odstartuje jedna z nejvíce atraktivních tras – ze Zámeckého náměstí vyrazíme k nádvoří frýdeckého zámku, poté se vydáme ke kostelu sv. Jana Křtitele a závěr prohlídky bude u baziliky minor, ke které projdeme ulicí Hlubokou.

Odpoledne ve 13.00 hodin se sejdeme v Místku na náměstí Svobody. Odtud se vydáme ke kostelu sv. Jakuba Většího, ke Staré poště, k památníku 8. pěšího pluku, sladovně, k bývalé městské radnici a spořitelně a závěr bude patřit kostelu sv. Jana a Pavla.

Komentované prohlídky se konají zdarma, v případě velmi nepříznivého počasí se akce nekonají.
Těšit se již nyní můžete také na Vánoční Den s průvodcem, který je připraven na 10. prosince 2014. Tentokrát se podíváme do místeckých kostelů. Premiérově bude také Vánoční Den s průvodcem ve Frýdlantu n.O., který se uskuteční o den později, tj. 11. prosince 2014.

Bližší informace k akcím naleznete na webových stránkách Beskydského informačního centra Frýdek-Místek www.beskydy.com a také na jeho Facebooku.