Opřete se do pedálů, Frýdek-Místek na kole startuje

Start akce Frýdek-Místek na kole

Publikováno: St, 16.05.2018

Frýdek-Místek na kole je akce, jejíž cílem je podpora zdravého životního stylu a pomyslné zahájení cyklistické sezóny ve městě. Po čtyřech letech realizace se pořadatelé rozhodli pro kompletní změnu podoby akce a účastníci z řad cyklistů a cykloturistů si tak budou moci poměřit síly s ostatními. MTB závod ve Frýdku-Místku přivítá jak rekreační a hobby jezdce, tak také se do závodu mohou přihlásit i výkonnostní cyklisté. Tato výjimečná akce je součástí významných cykloturistických akcí v Beskydech.

Do závodu je možné se přihlásit na místě. Do 13. května byla možnost online registrace za 50,-Kč, na místě se již bude hradit startovné ve výši 100,-Kč. Každý účastník po uhrazení startovacího poplatku bude automaticky zařazen do slosování o tandemový let na motorovém paraglidu. Děti a mládež do 18 let startovné nehradí.

Celý den se v areálu autokempu Olešná ponese v duchu zdravého životního stylu a sportu. Během dne na návštěvníky čeká doprovodný program pro celou rodinu. Přichystány budou předváděcí akce, testování kol, dětský koutek, zóna prevence a zásad bezpečného chování v silničním provozu, soutěže a spousta dalšího.

Nenechte si ujít tuto zajímavou akci, která podporuje rozvoj cykloturistiky ve Frýdku-Místku a potažmo celé turistické oblasti Beskyd.

Veškeré informace k závodu je možné získat na webu akce www.fmnakole.cz