Objevte skryté příběhy v Beskydech

Objevte skryté příběhy v Beskydech

Publikováno: St, 20.09.2017

Už jste slyšeli o tom, že si ve Starých Hamrech můžete s dětmi zahrát výletní hru SKRYTÉ PŘÍBĚHY? Zapojte se do hry a vydejte se na dobrodružnou misi do roku 1821. Mladý básník Vladimír Vašek právě přijel do Slezka pracovat na poštu. Vůbec se mu tu nelíbí a jediné, co ho zajímá, je pivo! Ve Vaškovi dřímá obrovský literární talent, ale ten bude těžko objeven, když bude Vašek místo psaní jenom pít a schovávat se před lidmi. Potřebuje vaši podporu!

A jak na to?

Skryté příběhy jsou mobilní aplikace s výletní hrou pro rodiny s dětmi již od 6 let věku. Stáhněte si ji zdarma do mobilu a vydejte se na jeden z mnoha výletů, které tato aplikace nabízí po celé České republice. Trasa ve Starých Hamrech se jmenuje BEZRUČ BEZ RUČNÍKU. Okružní trasa měří necelých 7km a vede od rozcestníku ve Starých Hamrech po lesní cestě kolem přírodní rezervace Draplavý, dále prochází kolem několika pramenů a studánek okruhem přes Janikulu až zpět do Starých Hamrů k pomníku Maryčky Magdonové.

Stáhněte si trasu předem doma do mobilu. V terénu už nebudete potřebovat připojení k internetu.

Zažijete úžasnou rodinnou zábavu, která zcela změní Váš pohled na to, jak má vypadat dobrý rodinný výlet.

Výletní trasy vedou mnoha významnými i opomíjenými místy. Díky hře se přenesete do minulosti a spolu s dětmi budete poslouchat hlas konkrétní historické postavy spjaté s daným místem, která Vám bude na každém zastavení vyprávět kousek svého příběhu. Společnost Vám bude dělat malý To-to, návštěvník z budoucnosti, který Vám a Vašim dětem bude dávat úkoly a otázky. Vrátíte se v čase do zásadních okamžiků našich dějin a splněním úkolů pomůžete hrdinovi příběhu vyřešit problém. Více na www.skrytepribehy.cz.