Objevte kouzlo podzimní přírody a zákoutí města objektivem

Objevte kouzlo podzimní přírody  a zákoutí města objektivem

Publikováno: Čt, 24.09.2015

Úspěšné minikurzy fotografování, které odstartovalo v minulém roce Beskydské informační centrum Frýdek-Místek, p. o., pokračují i letos na podzim. Objevte proto společně s námi kouzlo fotografování.

Fotograf seznámí ve dvou kurzech účastníky se základní manipulací s fotoaparátem a následně se vydá společně s účastníky do terénu, aby naučil přítomné fotografovat přírodu, architekturu nebo krásné a nevšední zákoutí města. Průběžně bude dávat také praktické rady a zasvěcovat do tajů tvorby snímku určitého objektu či přírody. Po ukončení kurzu budou mít účastníci možnost zaslat fotografie k vyhodnocení, kdy následně fotograf doporučí tipy pro jejich případnou lepší kvalitu.

Zúčastnit se můžete těchto minikurzů:

neděle 4. 10. 2015 – Beskydy objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe, sraz v Malenovicích u Obecního domu v 9.00 hodin
neděle 11. 10. 2015 – Frýdek-Místek objektivem aneb Foťte jinak, foťte lépe, sraz ve Frýdku-Místku na Zámeckém náměstí v 9.00 hodin

Nutné objednat a zaplatit předem! Cena 200,-Kč/osoba, možno uhradit v Beskydském informačním centru na náměstí Svobody 6 v Místku nebo ve Frýdlantu n. O. na ulici Hlavní 1755 (Kulturní centrum).

Akce je určena začínajícím a mírně pokročilým fotografům. Doba trvání minikurzu je 5 hodin. V případě nepříznivého počasí se akce nekoná, peníze budou poté vráceny v místě rezervace kurzu.