Nové číslo novin Beskydy tourist info přinese i tajuplné pověsti a legendy Beskyd

Nové číslo novin Beskydy tourist info přinese i tajuplné pověsti a legendy Beskyd

Publikováno: Po, 08.06.2015

V turistické oblasti Beskydy-Valašsko se mohou návštěvníci informačních center a turisticky významných míst v Beskydech setkat s novým vydáním oblíbených turistických novin Beskydy tourist info. Noviny jako obvykle nabízí kompletní informace z Beskyd od Jablunkovska po Valašsko.

V novinách opět najdete spoustu tipů na strávení skvělé dovolené v Beskydech, přečtete si rozhovor s cyklocestovatelem Martinem Stillerem, který na kole projel velkou část světa nebo vám přiblíží tajuplné pověsti a legendy Beskyd. Současně nechybí také tradiční rubriky – Kalendárium akcí, Kam po…, Léto u vody, jízdní řády cyklobusů a spousta dalších zajímavostí.

Noviny vydal Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. ve spolupráci s Beskydským informačním centrem Frýdek-Místek, p. o., GOTIC v Mostech u Jablunkova a IC Jablunkov v nákladu 30.000 ks.

Jako obvykle jsou k dostání ZDARMA v informačních centrech v turistické oblasti Beskydy-Valašsko, ve vybraných ubytovacích zařízeních a střediscích na turisticky zajímavých místech v turistických oblastech Beskydy-Valašsko a Těšínské Slezsko.

Prolistujte si nové číslo novin ZDE.