Nejlepší zážitky v sedle kola zažijete v Beskydech!

Nejlepší zážitky v sedle kola zažijete v Beskydech!

Publikováno: Čt, 03.05.2018

Začátečníci nebo rodiny s dětmi si mohou vychutnat nenáročné projížďky okolo vodních toků, krásnou přírodou, zdatnějším cykloturistům se nabízí náročnější terén singltrekových stezek.

Do výchozích míst vás pohodlně dovezou cyklobusy a najdete zde spoustu stanovišť, kde si zapůjčíte vybavení, kola, elektrokola, koloběžky či stylová kola.

Výbornou destinací pro výjezdy do okolí je Bílá. Najdete tu půjčovnu horských, silničních i elektrokol. Každé PO, PÁ, SO, a NE od 9:00 do 9:45 máte možnost vyzkoušet si jízdu na elektrokole zdarma.
Od května můžete využít nabídky projížděk s průvodcem. Zvolit můžete z tras od 15 po 60 km pro začátečníky, pokročilé i experty, family tour pro rodiny s malými dětmi, Single Trails nebo vyzkoušet jízdu na Pumptrack.
Celou nabídku můžete shlédnout na http://www.sunoutdoor.cz/cs/leto/projizdky-s-pruvodcem/

Držitelé návštěvnické karty Beskydy Card si mohou užít Bílou ještě výhodněji. Více zde.

Plánujete cyklovýlet do Beskyd a chybí Vám inspirace pro výlety nebo adrenalin na kolech? Ucelený soupis cyklotras pro horská kola, ale i užitečné tipy a rady najdete na největším internetovém cykloportále pro horská kola v Beskydech. Stačí kliknout na http://mtbbeskydy.cz/
Cyklotrasy jsou ke stažení do GPS navigací.