Lyžování s Beskydy Card se vyplatí! Už máte tu svou?

Lyžování s Beskydy Card se vyplatí! Už máte tu svou?

Publikováno: Ne, 03.01.2016

S regionální návštěvnickou kartou Beskydy Card můžete čerpat řadu výhod od partnerů nabízejících své služby návštěvníkům Beskyd.

Ode dne, kdy ji obdržíte, platí po 12 měsíců, takže ji můžete využívat při Vašich cestách po turistické oblasti Beskydy - Valašsko nyní v zimě a vrátit se můžete třeba v létě.

Kde ji vzít? Při ubytování v Beskydech dostanete od svých ubytovatelů ZDARMA nebo si ji můžete zakoupit v některém z turistických informačních center v Beskydech anebo  objednat přes e-shop za cenu 99,- Kč.

Otevírá se Vám možnost vybírat z nepřeberného množství výhod jak při poznávání turistických atraktivit, tak při odpočinku a sportování. Poznáte Beskydy a zároveň ušetříte.

Při cestě do Beskyd využijete Beskydy Card i v RUMA SPORT v Ostravici na půjčové lyží a jejich servis.

Ve Ski areálu Bílá využijete kartu v půjčovně lyžařského vybavení a lyžařské škole a levněji se svezete lanovkou Zbojník, 20% výhody čerpáte na lyžařské vleky. 50% výhoda pro výuku lyžování. TO je přece fantastické!

Po lyžování v Beskydech můžete také výhodněji relaxovat. Až 50% ve wellnes hotelu Odra v Ostravici, nově také ve wellness U Fandy ve Lhotce nebo také v BODIZ spa v Kunčicích pod Ondřejníkem. Beskydy nabízí opravdu kvalitní relaxační místa. Stačí jen vybrat a zažít!


Přejeme Vám příjemný pobyt v Beskydech a mnoho fantastických zážitků s Beskydy Card.