Lidé lidem v Beskydech

Lidé lidem v Beskydech

Publikováno: Čt, 21.08.2014

Tradiční setkání Čechů a Slováků se uskuteční v sobotu 23. srpna 2014 od 15:00 hodin v Bílé na Konečné - bude to už po desáté.

V sobotu 23. srpna 2014 se od 15:00 hodin uskuteční na autobusové točně v Bílé na Konečné tradiční setkání Čechů a Slováků s názvem " Lidé lidem v Beskydech". Na přípravě setkání se organíizačně podílejí obce Bílá, Klokočov, Korňa a Staré Hamry. Kulturní program letos zajišťuje obec Klokočov. Můžete se těšit na vystoupení folklórního souboru klokočovských žen, vystoupení harmonikářů a živou kapelu, která se bude starat o hudební produkci od odpoledne až do brzkých ranních hodin. Ani letos nebudou chybět tradiční soutěže pro děti i dospělé a kouzelník. Po setmění bude zapálena vatra přátelství.
K setkání na Konečné patří také bohaté občerstvení. Letos stejně jako vloni převzala přípravu občerstvení obec Klokočov. Všichni se můžete těšit na široký sortiment nápojů a tradičních pokrmů z československého příhraničí.
Setkání na Konečné " Lidé lidem v Beskydech" je především zábava pro celou rodinu, kterou jak název napovídá, připravují lidé pro lidi a to už deset let. Navštivte jubilejní ročník. Nebudete litovat.

Zdroj: Sun Outdoor