Lašská brána opět láká na víkendový program

Lašská brána opět láká na víkendový program

Publikováno: Čt, 15.01.2015

Za operou a divadelními zážitky


V sobotu můžete zavítat do Kulturního domu Kopřivnice na dílo Franze Lehára Veselá vdova. Od 18.45 hodin jej bude v přímém přenosu z Metropolitní opery v New Yorku přenášet Kino Kopřivnice. Na představení o délce 177 minut je možné zakoupit vstupenky v hodnotě 300 Kč na pokladně v Informačním centru. Lehárovo nejznámější dílo patří mezi divácké hity již od své premiéry v roce 1905. V hlavní roli se představí Renée Fleming coby ovdovělá pařížská milionářka Hanna. Na jevišti se dále objeví Nathan Gunn v roli Hannina milence Danila, Alek Shrader coby mladý šlechtic Camille de Rosillon, Thomas Allen jako intrikánský baron Zeta a broadwayská sopranistka Kelli O´Hara ve svém metropolitním debutu jako baronova manželka, koketa Valencienne.
Katolický dům Kopřivnice nabízí divadelní představení Romeo a Julie. Se svým nastudováním se zde v neděli od 16.00 hodin představí Divadlo Štramberk.

Hasičský ples

Sbor dobrovolných hasičů Štramberk vás zve na Hasičský bál, který se bude konat v sobotu od 19.00 hodin v Kulturním domě ve Štramberku. K tanci a poslechu zahraje skupina Largo Zdeňka Sklenovského. Těšit se můžete také na bohaté občerstvení, večeři a soutěž o ceny. Vstupenky lze zakoupit za 80 Kč v Městském informačním centru Štramberk.

Novoroční koncert

Poprvé v novém roce se Vám v neděli od 17.00 hodin v Kulturním domě Kopřivnice představí Městský dechový orchestr Kopřivnice. V Novoročním koncertu zazní převážně nově nacvičené skladby, které svým hlasem doprovodí zpěvačka Lenka Krompolcová. Vstupenky v hodnotě 80 Kč (případně 40 Kč pro děti) zakoupíte v Informačním centru Kopřivnice.

Turnaj ve stolním tenisu


Sobotní den se ponese ve znamení sportovního zápolení. V Kulturním domě ve Vlčovicích se totiž koná III. ročník novoročního turnaje ve stolním tenisu pro neregistrované hráče a hráčky z Kopřivnice, Vlčovic, Lubiny a Mniší. Od 8.00 do 8.30 bude probíhat prezentace hráčů, v 9.00 hodin bude zahájen samotný turnaj. Turnaje se může zúčastnit maximálně 40 hráčů, proto doporučujeme provést včasnou rezervaci místa na e-mailu: Radim.Hyvnar@centrum.cz. Pálku a sálovou obuv s sebou!

Zdroj: www.lasska-brana.cz