Kopřivnická sportoviště budou před Vánocemi zdarma

Kopřivnická sportoviště budou před Vánocemi zdarma

Publikováno: Čt, 11.12.2014

Město Kopřivnice se rozhodlo podpořit zdravý životní styl místních obyvatel a připravilo pro ně předvánoční dárek v podobě bezplatného vstupu na nejoblíbenější sportoviště. V pondělí a úterý před Vánocemi, tedy 22. a 23. prosince, mohou Kopřivničané navštívit krytý bazén, zimní stadion a lyžařský areál zcela zdarma.

Sportoviště budou přístupná v běžné provozní době. Největším lákadlem bude zřejmě krytý bazén, kde si budou moci návštěvníci od 10 do 19 hodin nejen zaplavat, ale také vyzkoušet saunu, vířivku a další možnosti relaxace v nedávno otevřené přístavbě. „Kromě masáží bude vše zdarma. Jediné, co budou příchozí potřebovat, je stokorunová záloha na náramek s čipem, která jim bude při odchodu vrácena,“ upozornil ředitel Správy sportovišť města Kopřivnice Milan Gilar.

Ledovou plochu zimního stadionu budou moci Kopřivničané bezplatně využít v době bruslení veřejnosti, tedy po oba dva dny od 14:30 do 16:15. „Pokud jde o sjezdovku, zatím počasí lyžařům moc nepřeje. Nesněží a ani moc nemrzne, abychom mohli začít zasněžovat. Nicméně to se může ze dne na den změnit, v což samozřejmě doufáme. Pokud budou 22. a 23. prosince dobré lyžařské podmínky, mohou si lidé přijít do areálu Pod Červeným kamenem zdarma zalyžovat v době od 9 do 16 hodin, nebo zkusit večerní lyžování od 16:30 do 20 hodin. Také v tomto případě však musím upozornit na nutnost složit vratnou stokorunovou zálohu na skipas,“ doplnil Milan Gilar.

Zdroj: www.koprivnice.cz