Ještě poslední týden zbývá k dobytí Ondrášova pokladu

Ještě poslední týden zbývá k dobytí Ondrášova pokladu

Publikováno: St, 17.08.2016

Já, zbojník Ondráš, jsem kdysi dávno při svém putování po Beskydech uschoval velkou část svého pokladu na tajných místech a Ty máš možnost ho najít! Abych Ti to trochu usnadnil, prozradím Ti, co musíš k jeho získání udělat. Tak neváhej a staň se na chvíli zbojníkem!

Tak takto vybízí zbojník Ondráš k zapojení do hry. A ty máš ještě poslední týden  možnost navštěvovat zajímavá místa v Beskydech, sbírat Ondrášovy dukáty a získat poklad. Dukáty za poklad můžeš směnit ve vybraných turistických informačních centrech v Beskydech do 4. září 2016. Do hry se můžeš zapojit, pokud jsi mladší 15 let a starší 2 let.

A co je pro to nutné udělat?

1. ZAREGISTRUJ SE A VYZVEDNI SI MĚŠEC
Podívej se do cestovatelské mapy a vyber si místo s ukrytými dukáty, které navštívíš jako první. Tam se nejdříve zaregistruj a vyzvedni si měšec, který Ti bude sloužit pro sběr dukátů. Dukáty pak budeš potřebovat k získání mého ukrytého podkladu.

2. ZAČNI NAVŠTĚVOVAT TAJNÁ MÍSTA A SBÍRAT DUKÁTY
Jakmile se zaregistruješ, máš možnost získat svůj první dukát. A jak dukát získáš? Stačí na tajném zajímavém místě předložit měšec a zakoupit vstupenku, a jako bonus k ní získáš jeden můj „Ondrášův dukát“. Tam, kde vstupné není, stačí místo navštívit bez nutnosti zakoupení vstupenky (dukát vydá obsluha místa). Pamatuj, že na každém místě můžeš získat dukát pouze jednou, neboť cílem je poznat co nejvíce mých tajných míst. Nezapomeň však mít vždy u sebe svůj měšec a cestovatelskou mapu, do které si budeš značit místa, která jsi už navštívil a kde se Ti podařil dukát získat. Dukáty si pečlivě sbírej do svého měšce, aby se Ti cestou nerozkutálely.

3. DUKÁTY SMĚŇ ZA POKLAD
Až dosáhneš min. počtu 3 dukátů, max. 10 dukátů, prozradím Ti, kde jsem poklad ukryl… V cestovatelské mapě si vyber místo označené "i" a tam dukáty směň za svůj poklad! Je jen na tobě, kolik dukátů nasbíráš (max. 10 ks) a za jak velký poklad je směníš. Pamatuj však na to, že HRY se můžeš zúčastnit jen jednou. Tak dlouho nečekej, navštěvuj místa, posbírej dukáty a směň je za poklad dřív, než Ti ho jiný zbojník uloupí!
 
Veškeré informace včetně míst k získání dukátů nalezneš na http://ondras.beskydyportal.cz/