Ideální zimní dovolená v Beskydech oslovila porotu Tour Region Film v Karlových Varech

Ideální zimní dovolená v Beskydech oslovila porotu Tour Region Film v Karlových Varech

Publikováno: Út, 20.01.2015

Karlovy Vary hostily na podzim již 47. ročník nejstaršího festivalu filmů s turistickou tematikou na světě TOURFILM a ocenil opět ty nejlepší snímky z oblasti cestovního ruchu sezóny 2013/2014.

Mezinárodní filmový festival turistických filmů TOURFILM opět zaznamenal vysoký počet přihlášených snímků. Do soutěže se letos přihlásilo 477 filmů a spotů, 163 multimédií ze 132 zemí světa. Zároveň se po jedenadvacáté konal v rámci festivalu také festival představující snímky českých regionů - TOUR REGION FILM. Porota v něm vybírala z 64 filmů, 35 spotů a 30 multimédií. Cenu Jury Prix v kategorii Filmy si odnesla obecně prospěšná společnost Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, jejíž zakladatelem je statutární město Frýdek-Místek, s filmem Ideální zimní dovolená v Beskydech.

„Spot se točil v průběhu loňské zimy, která nebyla zrovna přívětivá, co se týče sněhových podmínek. Naštěstí provozovatelé lyžařských areálů si umějí poradit a i na takovou zimu areály připravit, aby milovníci zimních sportů byli spokojeni. Společným úsilím s partnery a díky vlídnému počasí, jsme dostali šanci ukázat, jak je možné si zimní dovolenou v Beskydech užít. Doufáme, že se spot líbí i široké veřejnosti a přitáhne do Beskyd spoustu návštěvníků, protože zima je zde kouzelná a nabízí spoustu fantastických zážitků,“ říká Monika Konvičná z Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko.

Spot můžete shlédnout zde.