jquery content slider

Hodovou veselicí oslaví v Muzeu řeznictví 10 tisíc návštěvníků

Hodovou veselicí oslaví v sobotu 18. března jubilejních 10 tisíc návštěvníků v Muzeu řeznictví ve Valašském Meziříčí.  Sobotní program začíná v muzeu už v 10 hodin a pokračuje do pozdního odpoledne. Těšit se můžete na zabijačkové hody a dobrou cimbálovou muziku. Nebude chybět soutěž o nejlepší domácí tlačenku, kterou můžete zapít originálním pivem Řeznický lev. Na hody do Muzea řeznictví Vás doveze z centra města oblíbený vláček. Partnerem akce je MP Krásno, a. s.

Program Hodové veselice vás čeká nejen ve stylovém sále Muzea řeznictví, ale také na prostorném parkovišti před ním. Ochutnáte to nejlepší z domácí zabijačky. „Navazujeme na úspěšnou podzimní akci Klobáskobraní, kterou navštívily stovky spokojených návštěvníků. Hodová veselice bude přístupná všem návštěvníkům zdarma,“ prozradil manažer Muzea řeznictví Aleš Linduška.

Muzeum řeznictví představuje tradici a současnost řeznického řemesla na Valašsku. Exkurze návštěvníky seznámí s historií řemesla, kterou oživí řeznické stroje napojené na transmisi. Příběh řemesla se lvem ve znaku ukáže film Zabijačka na Valašsku z dílny tvůrců populárního valašského filmu Děda. Stylový sál Muzea řeznictví je možné si pronajmout také pro soukromé a firemní akce. Muzeum řeznictví vzniklo díky dotaci ROP Střední Morava.

Aktuality

Prostě ve formě

Čt, 22.02.2018

2. ročník soutěže Prostě ve formě

celý článek >>

Senzace na zámku v Kuníně!

Út, 20.02.2018

Objeven unikát – divadelní hra dávné...

celý článek >>

Beskydy pokračují s prezentací na veletrzích

Čt, 15.02.2018

Od čtvrtku 15. února do neděle 18. února 2018 se Beskydy...

celý článek >>

Novinky v Beskydy Card

Čt, 15.02.2018

Neustále pro vás aktualizujeme, doplňujeme výhody,...

celý článek >>

Léto na Bílé bude opět nabité

Po, 12.02.2018

Svěřte své děti profesionálům z největšího...

celý článek >>

Anketa

Našli jste na novém portále, co jste hledali?

Ano, vše co jsem hledal(a)

Ano, ale jen částečně

Ne, ale jsou zde zajímavé informace

Žádná z těchto odpovědí