Festival Horečky fest letos láká na Buty či zpěvačku Lenny

Festival Horečky fest letos láká na Buty či zpěvačku Lenny

Publikováno: St, 26.04.2017

Buty, Skyline, Mirai, Lenny i Šum Svistu s Danielem Nekonečným. Taková zvučná jména české hudební scény, ale i další hudebníky z Česka i ze zahraničí slibuje letošní sedmý ročník multižánrového hudebního festivalu s rodinnou atmosférou Horečky fest.

Ten se už tradičně uskuteční v amfiteátru na Horečkách a jeho okolí, na pomezí Frenštátu pod Radhoštěm a Trojanovic, a to v sobotu 15. července.

„Horečky fest 2017 bude letos veselý, roztančený a nabitý pozitivní energií," nastínil ředitel festivalu Marian Žárský z Městského kulturního střediska.

Podle něj je cílem tohoto festivalu spojovat lidi a poskytnout jim příležitost ke společnému setkání. Loňský ročník si nenechalo ujít více než čtyři tisíce návštěvníků. Ten letošní se tentokrát ponese ve svižném tanečním tempu a opět si ho užijí lidé všech věkových skupin. Hudební fanoušci a milovníci dobré zábavy se tak mohou těšit nejen na pořádnou nálož hudby na čtyřech scénách, ale připravený bude i bohatý doprovodný program pro rodiny s dětmi.

Také letos udělí pořadatelé festivalovou cenu vybrané hudební legendě, a to za přínos nejen v oblasti hudby.

Festivalové novinky

Horečky fest se každoročně těší velké oblibě návštěvníků, pro které organizátoři také letos naplánovali několik novinek. O co se konkrétně jedná, prozradila produkční festivalu Lenka Krestová. „Novinkou budou foto a selfie pointy, tedy místa, kde se budou moci fanoušci vyfotit se svými oblíbenými interprety. Nově bude součástí programu právě na těchto místech také několik autogramiád."

Přípravy jsou už v plném proudu

Přestože do vypuknutí festivalového veselí zbývají ještě bezmála tři měsíce, pořadatelé přípravy v žádném případě nepodceňují. Chtějí totiž, aby si návštěvníci největší hudební festival v okrese užili naplno a se vším všudy.

„Kvalitní interpreti, zvuk i světla jsou už samozřejmostí, takže každý rok stále více pilujeme to, abychom zajistili větší pohodlí návštěvníkům," uvedl produkční festivalu Zbyněk Gerlich.

Bližší informace k letní hudební události najdou zájemci na zbrusu novém festivalovém webu, který pořadatelé spustili v uplynulých dnech

„Na festivalovém webu najdou fanoušci Horečky festu 2017 všechny potřebné informace. Pracujeme také na tom, aby si letos mohli lidé zakoupit festivalovou vstupenku v předprodeji elektronicky," prozradila další novinku Zuzana Kalinová z frenštátského Městského kulturního střediska.

Vstupenky budou k dispozici v předprodeji za 260 korun, na místě se budou prodávat za 300 korun s tím, že děti do 12 let budou mít v doprovodu rodičů vstup zdarma.


Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz