Dny s průvodcem pokračují také v říjnu!

Dny s průvodcem pokračují také v říjnu!

Publikováno: Po, 07.10.2013

Seriál podzimních Dnů s průvodcem pokračuje! Také v říjnu můžete s průvodcem vyrazit na prohlídky historických částí Frýdku a Místku.

V sobotu 12. října se všichni sejdeme u kašny sv. Floriána na Zámeckém náměstí ve Frýdku a odtud se vydáme přes ulici Radniční, Těšínskou, třídu T.G.Masaryka až ke kostelu sv. Jošta. Následně další týden, konkrétně 19. října, si projdeme již známý okruh. Začneme na náměstí Svobody, zastavíme se u kostela sv. Jakuba Většího, Staré pošty, památníku 8. pěšího pluku, sladovny, bývalé městské radnice a spořitelny a kostela sv.Jana a Pavla.

Trasy nejsou fyzicky náročné, jsou vhodné pro všechny věkové kategorie včetně dětí a seniorů. Začátek všech Dnů s průvodcem je vždy v 10.30 a 13.00 hodin. Akce jsou pořádány zdarma. V případě velmi nepříznivého počasí se akce nekonají.

Abyste se opět všichni naladili na Vánoce a připomněli si, jak se Vánoce slavili u nás ve Frýdku-Místku, připravilo Beskydské informační centrum Frýdek-Místek oblíbený Vánoční Den s průvodcem. Termín tohoto svátečního průvodce je stanoven na 17. prosince a sraz bude v 15.00 hodin u kostela sv. Jošta ve Frýdku. Následovat bude kostel sv. Jana Křtitele a na závěr se podíváme do baziliky minor ve Frýdku.

Aktuální informace o konaných Dnech s průvodcem naleznete na webových stránkách Beskydského informačního centra Frýdek-Místek www.beskydy.com!