Divadelní víkend v muzeu

Divadelní víkend v muzeu

Publikováno: Pá, 27.06.2014

Víkendový program v muzeu nabídne kulturní vyžití a bude „obohacen“ o 2 divadelní představení.
V sobotu 28. června od 15:00 v prostorách Janíkovy stodoly Dřevěného městečka vystoupí Divadelní soubor Chaos z Valašské Bystřice s oblíbenou komedií „Pod prapory něžných dam“. Vstupné je ve výši běžného vstupného do areálu Dřevěného městečka ve výši 80 Kč. Vstupenky na akci se budou prodávat běžně před začátkem představení na pokladnách muzea.


Divadelní hra amerického autora Kena Ludwiga, která se odehrává počátkem 60. let 20. století, kdy se dva shakespearovští herci Jack a Leo, aby získali dědictví po milionářce Florence, rozhodnou vydávat za její příbuzné. Jaké je ale jejich překvapení, když zjistí, že Florence stále žije a oni musejí svou hru hrát dále.


V neděli 29. června od 19:00 bude pokračovat komediální divadelní ražení na půdě muzea – „Splašené nůžky“ v podání herců Městského divadla Zlín. Vstupné je ve výši 250 Kč za osobu. Vstupenky je možné koupit předem v Turistickém informačním centru v Rožnově pod Radhoštěm, elektronicky na www.divadlozlin.cz či přímo osobně Městském divadle Zlín. Zbylé budou prodávány přímo na místě konání akce, v prostorách Janíkovy stodoly Dřevěného městečka muzea.


Bláznivá detektivní komedie z prostředí kadeřnického salonu, v níž pachatele vraždy určí diváci. Ti mohou zasahovat do rekonstrukce událostí, které se odehrály před vraždou...

Zdroj: www.vmp.cz