Sezóna koupání je tady

Sezóna koupání je tady

Publikováno: St, 25.05.2016

Jako první v regionu otevřly své brány aquapark ve Frenštátě pod Radhoštěm, a to již ve středu 25. května. Bazény s vyhřívanou vodou od 24˚ do 26˚ C budou otevřeny v květnu a září od 10.00 do 18.00 hodin, od června do srpna se pak otevírací doba protáhne a bude otevřeno od 9.00 do 20.00 hodin.

Letní aquapark Olešná ve Frýdku-Místku se otevřel o 3 dny později, a to  v sobotu 28. května. A téma letošní sezóny? Olympijská Olešná 2016! Těšit se tak můžete na možnost vyzkoušení klasických i netradičních sportů spojených s olympiádou (volejbal, nohejbal, petanque, plavání, kajak). Po sportovních výkonech budou děti odměny nafukovacími balónky s maskotem SPOXem. A pokud počasí dovolí, můžete se podívat na svět z výšky 30 metrů, z létajícího balónu. Nejen pro děti jsou přichystány zábavné akce po celé léto s bohatým doprovodným programem („Hurá prázdniny“, „Dětský den“, „Zachraň si své dítě“, „Letní Olympiáda aquaparku Olešná“, „Dostaň mozek do kondice“, „Decathlon nedělní turnaje“ a další).

Další oblíbený areál Koupaliště Příbor Ricco se otevře poprvé v letošním roce také v sobotu 28. května. Koupaliště Sluníčko na Ostravici zahájí provoz 4. června, a to v rámci akce Den dětí pod Lysou horou. Koupaliště ve Frýdlantu nad Ostravicí by první návštěvníky mělo přivítat v polovině června. V současné době zde probíhá nátěr betonové vany a výmalba sociálního zařízení a převlekáren.

Na vybraných koupalištích můžete čerpat výhody s Beskydy Card.