Beskydy představí svou turistickou nabídku jako každoročně na výstavách a veletrzích po celé republice i v zahraničí

Beskydy představí svou turistickou nabídku jako každoročně na výstavách a veletrzích po celé republice i v zahraničí

Publikováno: Čt, 14.01.2016

Každoročně v lednu začíná období, kdy zástupci Destinačního managementu turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. vyráží prezentovat kompletní nabídku Beskyd na veletrhy cestovního ruchu. A také letos se návštěvníci veletrhů v České republice mohou přesvědčit, že Beskydy jsou tou správnou cílovou destinací, protože mají co nabídnout v každém ročním období.

„Účastí na vybraných výstavách a veletrzích chceme přispět především ke zvýšení povědomí o Beskydech jako turistické destinaci, kde opravdu návštěvníci všech věkových kategorií a zájmů najdou vše potřebné ke sportu, odpočinku, relaxaci i zábavě. S nabídkou zážitkových produktů budeme především klást důraz na prezentaci regionální karty Beskydy Card, která je již rok na trhu a získává si oblibu především u těch, kteří se do Beskyd opakovaně a rádi vrací, protože má platnost 12 měsíců a přináší spoustu fantastických výhod,“ vysvětluje ředitelka destinačního managementu Monika Konvičná a dodává, že karta má tištěného průvodce službami, který je zároveň i průvodcem po destinaci.

Prezentovat nabídku turistické oblasti Beskydy-Valašsko bude destinační společnost tentokrát prostřednictvím prospektového servisu s komplexním tištěným průvodcem v rámci expozice Moravskoslezského kraje v Praze, Ostravě a Bratislavě, a to v 1. čtvrtletí roku 2016.

A protože jsou Beskydy rájem cyklistů, vyrazí destinační management s cyklistickou nabídkou na veletrh Infotour v Hradci Králové. Následovat bude veletrh v Katowicích a nově se pak představí Beskydy ve spolupráci se sousedem a partnerem Těšínským Slezskem na veletrhu Sport Life Brno v listopadu letošního roku, kde budou celé Beskydy prezentovány jako destinace nejen sportovních příležitostí a relaxace, ale i poznání a především se zaměřením na TOP nabídku Beskyd.