Beskydy a Valašsko mají svou návštěvnickou kartu

Beskydy a Valašsko mají svou návštěvnickou kartu

Publikováno: Út, 20.01.2015

Novinku pro návštěvníky Beskyd v podobě regionální návštěvnické karty Beskydy Card připravila společnost Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.p.s. Je určena všem, kteří chtějí poznat a zažít Beskydy po všech stránkách - zvýhodněné služby je možné prostřednictvím Beskydy Card využívat opakovaně po celý rok.

Beskydy Card se vám bude hodit při návštěvách zdejších památek, při sportovních aktivitách jak v zimě, tak v létě, při odpočinku v místních relax centrech nebo v restauracích. V současné době nabídka obsahuje přes 90 zvýhodněných služeb od 70 poskytovatelů a stále se rozšiřuje. Provozovny, které nabízejí své zvýhodněné služby, můžete vyhledat na webových stránkách www.beskydycard.cz. Jejich seznam je uvedený také v brožuře, kterou získáte současně s kartou.

A kde je možné kartu získat? Beskydy Card obdržíte zdarma jako bonus, pokud se ubytujete ve vybraných ubytovacích zařízeních minimálně na dvě noci. Seznam smluvních ubytovatelů a podmínky pro získání karty najdete zde.

Kartu si můžete rovněž  zakoupit v informačních centrech turistické oblasti Beskydy – Valašsko a nebo prostřednictvím e-shopu na webových stránkách www.beskydycard.cz za cenu 99,-Kč, pro děti do 15 let za 69,-Kč.

S Beskydy Card bude vaše cestování nejen pestřejší, ale i výhodnější.