Beskydy a kolo? Ideální kombinace!

Beskydy a kolo? Ideální kombinace!

Publikováno: Út, 23.05.2017

Beskydy a kolo jsou ideální kombinace. Čeká zde na vás hustá síť značených cyklostezek, ze kterých si vybere každý, ať už jste rekreační cyklista, rodina s dětmi nebo adrenalinový nadšenec.

S novým cykloportálem se neztratíte

Nevíte, kam se vydat? Nechte se inspirovat novým cykloportálem www.beskydynakole.com, jenž představuje 36 tras o celkové délce 1627,6 km. Nejkratší z nich má 10,1 km, nejdelší hřebenovka je dlouhá 94 km. Všechny cyklotrasy lze stáhnout do GPS navigace.

V Beskydech jsou na cyklisty připraveni

Vyrazte do Beskyd cyklobusy, které vás dovezou na start vaší trasy. Nebo se vydejte přímou, rychlou a hlavně bezpečnou trasu z Ostravy do Beskyd po cyklostezce č. 59.

Jste v Beskydech na dovolené, chcete si vyjet na kole a prohlédnout krásy zdejšího kraje? Tak právě pro vás je zde připravena síť cyklopůjčoven, kde si můžete zapůjčit různé typy kol, třeba od těch retro až po nejnovější elektrokola.

Poznejte Beskydy a jejich krásná zákoutí v sedla kola a v doprovodu průvodce. Provedou vás jednoduchými cestami s malým stoupáním i nenáročnými sjezdy, nebo vám zrychlí tep a třeba ani o adrenalin nebude nouze. Čeká na vás  zábava a skvělé zážitky! Stačí si vybrat jen program dle vašich dispozic.