Bavte se a poznávejte!

Rozhledna Panorama

Publikováno: Po, 06.05.2013

Vydejte se s námi v sobotu 18.5.2013 na kolech na rozhlednu Panorama! Beskydské informační centrum Frýdek-Místek pro vás na tento den připravilo akci Za poznáním rozhledny Panorama v Chlebovicích.

Start akce, která je určena pro rodiny s dětmi do 15 let, je na hrázi přehrady Olešná u mapy s cyklookruhy v čase od 9.00 do 11.00 hodin. Cestou na rozhlednu Panorama prověříme schopnosti vašich dětí na kole popřípadě pěšky. Pokud vaše dítě splní první úkol, může ve slosování získat hezké ceny. Každé dítě, které dojde až na rozhlednu Panorama, se může těšit na vstupenku do Včelařského naučného areálu v Chlebovicích. Podmínkou je však zdolání cíle, a to rozhledny Panorama, do 13.00 hodin.

Cestou na rozhlednu se můžete setkat také s novým značením a informačními tabulemi, které vám přiblíží historii a současnost rozhledny. Na plošině pak objevíte nové panoramatické mapy se zaznačenými výhledy na Frýdek-Místek a Beskydy.

Hrací karty obdržíte přímo v den konání na startu. Beskydské informační centrum Frýdek-Místek nezodpovídá za bezpečnost účastníka na trase. Účastník se účastní na vlastní nebezpečí. Akce se koná jen za příznivého počasí, sledujte proto webové stránky www.beskydy.com.

Partnery akce jsou: statutární město Frýdek-Místek, Sportplex, Miko international s. r. o., Motokáry FM a Včelařský naučný areál v Chlebovicích.