Atomic Salomon Ski Testing 2014

Atomic Salomon Ski Testing 2014

Publikováno: St, 29.01.2014

V sobotu 1. února 2014 ožije zimní středisko Bílá v Beskydech unikátní akcí - ATOMIC SALOMON SKI TESTING 2014. K dispozici budou desítky lyží, uskuteční se módní přehlídky a další doprovodné akce. Na Bílé to ale bude jen začátek, stejnojmennou akci přivítají v následujících týdnech další čtyři lyžařská střediska.

Na českých horách opět zavládla zima a lyžařské areály konečně opět ožívají. Ve skiareálu Bílá však bude první únorová sobota přeci jen v něčem jiná – již popáté se tu totiž uskuteční testovací akce ATOMIC SALOMON SKI TESTING 2014. V letošním roce bude akce bez lyžařských závodů, ale zato poprvé ve vybraných lokalitách potěší možností testování i běžkaře a snowboardisty.

Ski areál Bílá v Moravskoslezských Beskydech (www.skibila.cz) je první zastávkou pětidílného seriálu akcí pro lyžařskou veřejnost přivítá. Středisko se pyšní celou řadou sjezdových tratí od sjezdovek pro děti a začátečníky přes svah střední obtížnosti až po závodní sjezdovky s homologací FIS. Díky své specifické poloze a mikroklimatu drží toto středisko sníh každoročně až do jarních měsíců a je zárukou kvalitního lyžování.

Stanové městečko ATOMIC SALOMON SKI TESTING 2014 se rozprostře pod sjezdovkou v Bílé již počtvrté. Již od ranních hodin tu bude k testování nachystáno špičkové lyžařské vybavení, a to v dostatečném počtu - téměř dvě stovky lyží značek Atomic a Salomon. Mnohé z nich přitom získaly mnohá ocenění na odborných veletrzích a stránkách renomovaných lyžařských magazínů.

Kromě samotného testování ale bude areál dýchat v rytmu doprovodných akcí. Například módní přehlídky oblečení od Salomonu návštěvníkům představí taneční skupina T-bass třikrát denně (v 10.30, ve 12.00 a ve 13.30 hodin). V Mercedes-Benz relax zóně přímo pod svahem bude připraveno občerstvení zdarma, odpočinková lehátka a soutěže o krásné ceny od této automobilky. Každý, kdo si půjčí lyže k testování, bude zařazen do losování o hodnotné ceny od značek Atomic a Salomon – tombola se bude vyhlašovat třikrát za den! A aby toho nebylo málo, ve stanu Birellu budete mít možnost ochutnat všechny možné příchutě nealkoholického piva.

Pro více informací navštivte stránky www.skitesting.cz a nebo sledujte facebookové stránky akce (https://www.facebook.com/skitesting).

Kalendář ATOMIC SALOMON SKI TESTING 2014

1. února 2014 Ski areál Bílá, Moravskoslezské Beskydy

8. února 2014 Ski areál Lipno

15. února 2014 Skiareál Plešivec, Krušné hory

22. února 2014 Skiareál Dolní Morava

1. března 2014 Ski areál Ještěd