Aquapark ve Frenštátě dnes slaví 15 let

Aquapark ve Frenštátě dnes slaví 15 let

Publikováno: Čt, 18.08.2016

Oslavami půlkulatého výročí bude ve čtvrtek 18. srpna žít frenštátský aquapark. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program i speciální otevírací dobu.

„Aquapark bude v tento den otevřen výjimečně od 9.00 do 22.00 hodin. Celý den budou mít děti do 15 let a osoby ZTP,ZTP/P vstup zdarma, ostatní návštěvníci pak za snížené vstupné 40 korun," uvedl Jiří Štefek, vedoucí Správy městských sportovních zařízení, která oblíbený areál provozuje.

V průběhu dne pak aquapark ožije celou škálou atraktivních aktivit. Zájemci se mohou těšit na lekce aqua aerobiku, venkovní whirpool, airbrush tetování, barmanskou show. Pro děti jsou připraveny soutěže, jejichž nosným tématem je samozřejmě voda, nafukovací balonky a malování pískem. „Při vstupu do areálu jsme připravili výstavu fotografií z výstavby našeho aquaparku," doplnil Jiří Štefek.

K patnáctým narozeninám areál dostal od radnice novou zeleň. „Před letošní výroční sezónou byly v aquaparku upraveny travnaté plochy a trávník dostal nový závlahový systém. Každodenně aquapark v období červen až září nabízí návštěvníkům nejen samotné koupání v bazénech, ale i beach volejbal, možnost zahrát si stolní tenis, zábavu v pískovišti se skluzavkou, na tobogánu a houpací vodní jeskyně," připomíná mluvčí města Iva Vašendová.


Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/zpravy_region/aquapark-ve-frenstate-slavi-15-let-nebudou-chybet-balonky-show-ani-souteze-20160817.html