American classic cars opět na výstavišti Černá louka!

American classic cars opět na výstavišti Černá louka!

Publikováno: Čt, 16.06.2016

Nenechte si ujít V.ročník výstavy AMERICAN CLASSIC CARS na výstavišti Černá louka Ostrava ve dnech 16.6. 2016 - 31.8.2016 denně od 10.00 - 18.00 hodin. K vidění budou originální američtí veteráni se zdobným naleštěným chromem, s obrovskými motory a prostornými sedadly!
 
Na výstavě amerických veteránů AMERICAN CLASSIC CARS letos najdete samozřejmě i vítěze z minulých ročníků a spoustu dalších i nových krasavců, které jste ještě v Ostravě neviděli.

Vystavených bude více než 50 vozů od roku výroby 1911 do současnosti. Zastoupeny budou všechny velké automobilky, které v uvedených letech produkovaly, ale i méně známé nebo dnes již zaniklé značky.

Letošní již 5. ročník je zaměřený na hvězdy filmového plátna. U některých modelů se dozvíte, ve kterém filmu hrál nebo kdo jej vlastnil. Hlavně rodiny s dětmi určitě zaujme, překvapí a potěší rozsáhlá expozice na téma WALT DISNEY od jehož narození letos uplyne 115 let. K vidění je řada sběratelských exponátů od hraček, porcelánu, figurek, autíček až po např.úplně první originální výtisk MICKEY MOUSE BOOK z roku 1930. Tuto expozici pro Vás připravilo MUZEUM HRAČEK OSTRAVA.
 
Součástí výstavy American Classic Cars bude výstava malých modelů aut amerických značek, a také výstava dobových doplňků.